Képregény és merchandise lelőhelyek (linkek megnyitásához katt a bolt nevére!)

Book Depository 
TPB-k, hardcoverek, omnibusok legalapvetőbb helye.
Angliából szállítanak, méghozzá ingyen. Általában egy hét alatt megérkezik a rendelés. 

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb képregényboltja, ahol óriási a kínálat figurákból, füzetekből és regényekből is. Igényesen becsomagolva érkezik a rendelés abszolút vállalható idő alatt. 

Valóságos kánaán az akciófigura gyűjtőknek. Marvel, DC, Transformers, TMNT, G.I. Joe, Star Wars... Itt biztos megtalálod, amit keresel. Amerikából szállítanak, ezért vedd figyelembe, hogy valószínűleg meg fogják vámolni a csomagodat!

Ha képregényes, filmes, stb témájú pólókat keresel, akkor ezt a webshopot nem lehet megkerülni. Termékeik minőségiek, a minták - sok más hasonló helytől eltérően - licenszeltek. Rengeteg pólóm van tőlük, csak ajánlani tudom.
Az egyik legkedvencebb helyem, számtalan olyan füzetet vásároltam már innen, amit biztos sehonnan máshonnan nem tudtam volna megszerezni. A szállítási költség nem vészes, ráadásul ha van speciális kérésed (pl a csomagolást illetően), akkor figyelembe veszik. 

Ezen a helyen a CD-k és az alternatív ruházat mellett találhatsz számos képregényes, filmes vagy játékos témájú holmit is. Érdemes körülnézned. 

Az akciófigurák és gyűjtői szobrok Louis Vuittonja. Ha igazán prémium minőséget keresel, akkor ez a te helyed. Készülj fel, hogy inged-gatyád rámegy, de nem fogod megbánni. 

Akár eredeti Hasbro, akár third party Transformers figurákat keresel, itt biztosan megtalálod. 


Hazai boltok

Filmes ajándéktárgyak, relikviák lelőhelye. Harry Potter fanoknak kötelező!

Az egyik legprofibb hazai webshop, nem egyszer volt már, hogy valamit csak itt találtam meg.

A korábban Holdfényteam néven futó üzlet, ahol figurákat, pólókat és ajándéktárgyakat vásárolhatsz.

A szokásos értelemben vett gyerekjátékok mellett találhatunk igazi gyűjtői nyalánkságokat is. Több üzletük van országszerte, így akár személyesen is válogathatsz.

Bár valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, azért felvesszük a listára. Érdekesség, hogy itt használt/bontott figurákat is találhatsz. 

Dave's Comic Shop
Magyarország egyetlen hivatalos CGC dealere! Ha hitelesített és dedikált képregényeket szeretnél, ő a legjobb választás! Természetesen minden aktuális füzet megtalálható a weboldalán, ami meg nem, arra nyugodtan érdeklődj rá Davenél! Prémium figurák, képregényes tárolócuccok, itt aztán tényleg minden van, amire hardcore gyűjtőként szükséged lehet.

My Comic Center
A másik legjobb választás, ha hazai forrásból szeretnél füzetekhez/egyebekhez jutni. A legtöbb aktuális előfizetésemet a My Comic Centeren keresztül intéztem, csak ajánlani tudom.